Friday, September 22, 2006

Tampereella 21.9.2006 sama tilanne http://www.kavkaz.fi mielenosoitusta seuranneen kohdalla. 2 poliisia kävi kiinni ja uhkasi sakoilla niskottelusta

Tampereella 21.9.2006 sama tilanne http://www.kavkaz.fi pj. Seppo Lehdon mielenosoitusta seuranneen kohdalla

2 poliisia kävi kiinni Seppo Lehdon mielenosoitusta valokuvanneeseen henkilöön ja uhkasi sakoilla niskottelusta, jollei tilannetta valokuvannut anna henkilötietojaan, niin lupasivat häkittää eli viedä poliisiautolla poliisiasemalle. Valtuuksien kertoivat tulevan suoraan poliisilaista ja että heille tuli käsky ottaa valokuvaajan henkilötiedot

Joten ei tuossa mitään uutta ole kun vertaa siihen miten toimittiin Tampereella:

Viestintäalan järjestöt paheksuvat kuvaajan kiinniottoa
22.9.2006 18:11

Mielenosoitusta työnsä puolesta seurannut valokuvaaja otettiin kiinni ja vietiin säilöön 18 tunniksi.

Suomen Journalistiliitto ja Viestinnän Keskusliitto kirjelmöivät perjantaina sisäministeri Kari Rajamäelle (sd)Suomen Kuvalehden valokuvaajan kiinniottoa. Poliisi otti kiinni valokuvaaja Markus Pentikäisen Asem-kokoukseen liittyneessä mielenosoituksessa Helsingissä 9. syyskuuta.

Journalistiliitto paheksuu menettelyä ja vaatii Rajamäeltä vastauksia poliisin ja viestimien suhteesta sekä sananvapaudesta nouseviin kysymyksiin. Myös Viestinnän Keskusliitto vaatii ministeriötä selvittämään poliisin toiminnan perusteellisesti.

Tapahtumailtana Suomen Kuvalehden valokuvaaja seurasi liittojen mukaan työnsä puolesta, kun poliisi saartoi mielenosoittajat. Tilanteen lauettua valokuvaaja otettiin kuitenkin kiinni ja pidettiin poliisin säilössä yhteensä 18 tuntia, koska hän oli jatkanut kuvaamista poliisin poistumiskäskyn jälkeen. Viestinnän keskusliiton mukaan poliisi oli tietoinen siitä, että valokuvaaja oli lehden palveluksessa.

Liiton mukaan Pentikäisen tapaus on periaatteellisesti vakava, koska kiinniotettu oli tiedotusvälineen palveluksessa oleva journalisti, joka työnsä puolesta oli paikalla raportoidakseen tapahtumista. Liitto korostaa, että vapaa, reaaliaikainen tiedonvälitys on turvattava yhteiskunnallisesti merkittävissä tapahtumissa silloinkin, kun niihin liittyy poliisioperaatioita.

Journalistiliitto vaatii vastauksia

Journalistiliiton mukaan myös monet muut journalistit saivat kokea poliisin taholta asiatonta uhkaa ja toimintavapauksien rajoittamista. Esimerkiksi kameroita uhattiin ottaa pois, jos kuvaaja ei lopeta kuvaamista.

- Kyse on Journalistiliiton jäsenten ja liiton vaalimien periaatteiden kannalta aivan ydinasioista, emme voi painaa asiaa villaisella, sanoo liiton puheenjohtaja Arto Nieminen.

Journalistiliitto kysyi kirjeessään Rajamäeltä, menettelikö poliisi todella oikealla tavalla, kuten viranomaiset ovat sanoneet. Liitto ihmettelee myös, oliko Suomen ja Asem-kokouksen turvallisuuden kannalta välttämätöntä pidättää valokuvaaja ja esittää uhkailuksi koettuja vaatimuksia muille toimittajille.

Kari Rajamäki sanoi Viestinnän Keskusliiton vetoomuksesta perjantai-iltapäivänä antamassaan tiedotteessa, että laillisuuden valvontaviranomaiset käyvät tapahtuman asiat lävitse. Hänen mukaansa poliisin tehtävänä on huolehtia yleisestä turvallisuudesta säädösten mukaisesti sekä ennaltaehkäistä mahdolliset järjestyshäiriöt.

Rajamäki lupasi, että viranomaisten toimet Smash Asem -mielenosoituksessa tutkitaan tarkasti.

STT
----------------
Kiinniotettu kuvaaja: Uutistilanteet voitava seurata loppuun
22.9.2006 18:26

Smash Asem -protestin yhteydessä poliisin kiinniottama valokuvaaja Markus Pentikäinen perää vakavaa keskustelua sananvapauden tilasta ja kehitystrendeistä.

Pentikäisen mukaan median edustajilla on oltava oikeus seurata kaikki merkittävät uutistapahtumat paikan päällä loppuun asti ilman, että heidän tarvitsee pelätä joutumista poliisin "pahnoille".

- Minä olin Kiasman edustalla lukijoiden ja lehden edustajana keräämässä uutismateriaalia ja todistamassa tärkeää tapahtumaa. En ollut hakemassa yksilönä vaaraa tai uhmaamassa ketään, Pentikäinen sanoo.

Suomen Kuvalehden valokuvaajana toimiva Pentikäinen otettiin kiinni Kiasman edustalla syyskuun 9. päivä. Kiinniotto tapahtui sen jälkeen kun poliisi oli saartanut Asem-kokousta vastustaneet mielenosoittajat Kiasman edustalla ja antanut heille lukuisia hajaantumiskäskyjä.

Pelisääntöjen oltava selvät

Pentikäinen myöntää tehneensä tietoisen päätöksen olla tottelematta virkavallalta tullutta viimeistä poistumiskehotusta. Hän kertoo ajatelleensa, että journalistin ohjeiden hengen mukaisesti hänen on seurattava tapahtuma loppuun asti. Myös poliisin olisi pitänyt ymmärtää tämä.

Valtaosa muista viestimien edustajista oli tuolloin jo poistunut mielenosoituspaikalta.

Onko toimittajilla ja kuvaajilla näin ollen työtehtäviensä nojalla erilaisia toimintavapauksia suhteessa poliisiin kuin tavallisilla kansalaisilla? Pentikäisen näkemyksen mukaan on.

- Korostan, että tätä asemaa ei saa tietenkään käyttää väärin.

- Tämän tyyppisissä tilanteissa meillä pitäisi olla selkeät pelisäännöt poliisin kanssa, että me voimme seurata ja uutisoida nämä tilanteet, valokuvaaja toteaa.

Pentikäinen joutui viettämään poliisin suojissa yhteensä lähes 18 tuntia ennen kuin pääsi vapaaksi. Häntä ei muiden mielenosoittajien tavoin sidottu ollenkaan. Lisäksi poliisi antoi Pentikäisen pakata kameransa ja muut tavaransa itse kiinnioton yhteydessä.

STT

4 Comments:

Blogger Valtioneuvosto vaihtoon ja Isänmaan Asialla: Suomi suomalaisille erilaisten maatamme raunioittavien kommarikepulirkpkokkarihorojen sijaan. Kestävää kehitystä profeettanne Lehto Tampereelta johdattaa said...

SAAKO NAURAA KEPULI- JA KGB-MAFIALLE JA SEN RYSSÄLÄISILLE KGB-KOIRILLE? NO MINÄ NAURAN JOKA TAPUKSESSSA, KUN JULKISESTI TULEE RYSSÄLÄISTÄ PASKAA IKKUNOISTA JA OVISTA MM. POLIISIN JA KRP:N KOTIETSINTÄNÄ JO TOISEN KERRAN VUODEN SISÄÄÄN NAURETTAVIEN NETTIJULKAISUJEN TAKIA


Pääministeri kepuli ja pitkäaikainen miehittäjä-Ryssän kätyri ja kansakunnan Ryssälän hernekeppi Matti Vanhanen luulee kuten muutkin KGB-kätyrit että totuus unohtuu heidän maanpetoksellisista toimistaan, kun syytetään muita heidän KGB-yhteyksiensä paljastamisistaan ns. "törkynä". Törkyhän on juuri siellä valtioneuvostossa, eduskunnassa, presidentinkansliassa, Ylessä, jne

Nelosen TV-uutiset 29.9.2006 klo 20 ja 23 uutisoivat painottaen vääriä syyllisyysepäilyasioita, kun kyseessä on tosiasiassa kansakunnan tosiasialliset KGB-kytköksissä olevat ns. poliittiset päättäjät, jotka eivät halua että neuvostoaikaisista lipukielisyyksistään muistutetaan
http://www.kavkaz.fi/vanhanen.html
Matti Vanhasen motiivina lienee suunnaton ryssäläinen vitutus Neuvostoihailunsa paljastamisesta http://www.kavkaz.fi/vanhanen.html uutisointina

http://www.nelonen.fi/video/default.asp?c=1&v=1749

Ihmeteltävää on ettei epäillyn Seppo Lehdon nimeä voida mainita uutisissa, kun on kerran asiasta kuulusteltu 25.9.2006 Tampereen KRP:n tiloissa ja siitä on annettu lehdistötiedotteekin eri uutisryhmien kautta. Sensijaa annettiin puheenvuoro tunnetulle KGB:n aisankannattaja pääministeri Matti Vanhaselle, sekä vastaavan tason presidentinkanslian lausumille, joilla hämärrytettiin jälleen kerran kansakuntamme todellista stalinistista törkytilaa eli aluemiehitystemme jatkumista.

Ihmeellistä sensurointia on Seppo Lehdon nimen mainitsematta jättäminen Nelosen uutisissa kun tamperelaisen aluepalauttaja Seppo Lehdon kasvotkin näytettiin TV:ssä, samoin ko. asiasta on ollut luettavissa netin eri palstoilla, ketä on kuulusteltu aiheesta 25.9.2006

Kyseenalaisia suomalaisuuteen (syntipukkina: Seppo Lehto) kohdistuvia rikosilmoituksia olivat tehtailleet mm. vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen kansankiihotuksesta "neekeri- ja somali-sanojen" perusteella, törkeästä kunnianloukkauksesta 2004 homokuninkaana City-lehdessä esitelty Oras Tynkkynen ja entinen vihreiden hallituksen jäsen Sylvain Aristide Kipre norsunluurannikolta, jolla on jo 2 lähestymiskieltotuomiota laittomien uhkausten ja päällekarkaustensa jäljiltä Seppo Lehdon suojaksi (viimeisin raukeaa 6.11.2006), pari syyttäjää eli kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen ja alaisensa Ulf Reimers, jotka ovat ajaneet ammattitaidottomasti syytteitä väärin perustein Seppo Lehdon vahingoksi, sekä asioissa toiminut ammattikuntaansa häpäissyt tuomari Anja Aulomaa, sekä Yleisradio verkkosivujensa mukaamisesta tekijänoikeusrikoksena ymv:aa

Kaikki tämä on löydettävissä netistä hakusanoilla Seppo Lehto

Poliittisen vainon syynä lienee tämä tunnettu neukku-Suomen ja Suomen taudin aiheuttama vaikeneminen ja toisinajattelijoiden vaino aluepalautusvaatimusten esittämisen takia http://www.kavkaz.fi sivujen mukaisesti

Viite:

Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä 29.9.2006 Nelosen TV-uutisissa klo 20 ja 23 jälkeen

Ohessa tekstiversio:

Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä
Julkaistu 29.9.2006 19:43

Keskusrikospoliisi tutkii valtion ylimpään johtoon kohdistunut kunnianloukkaus-rikoksia internetissä. Epäiltynä on tamperelainen yksityishenkilö Seppo Lehto kertoo Nelosen uutiset.
Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä kunnianloukkaus, kunnianloukkaus ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Kohteena ovat olleet lähes kaikki Suomen KGB-huippupoliitikot ja "vähemmistöt".
Tutkintapyynnön asiassa ovat tehneet valtakunnansyyttäjänvirasto, vähemmistövaltuutetun toimisto ja tamperelaiset yksityishenkilöt. Syyteharkinnan tekee valtakunnansyyttäjänvirasto.
Asianomistajana poliisi on kuullut jutussa ainakin yhtä kansanedustajaa Oras Tynkkystä (vihr).

Myös presidentti Tarja Halonen on tietoinen krp:n tutkinnasta ja mahdollisesta asianomistaja-asemasta jutussa. Presidentin lehdistöpäällikkön mukaan Halonen on ilmoittanut, ettei hän halua puuttua asiaan.
Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mielestä jutun selvittäminen on tarpeen, jotta internetin loukkaaville kirjoituksille ja kuville löytyy jokin raja.
Pääministeriin krp oli yhteydessä keväällä. Viranomaisten toive oli, että Vanhanen antaisi suostumuksensa nimen käyttöön tutkinnassa.
"Tällä on yleisempää merkitystä, ei niinkään henkilööni liittyen. Olen kertonut että olen siihen valmis", Vanhanen sanoi Nelosen uutisille.
Lopullisen lupansa Vanhanen sanoo antavansa, kun esitutkinta valmistuu. Vanhasen mielestä kukaan ei tätä nykyä kanna vastuuta netin loukkaavista kirjoituksista ja kuvista.

Keskusrikospoliisi on tehnyt jutussa oikeusapupyynnön tiettävästi Yhdysvaltoihin.
Jutun syyteharkinnan tekevä valtionsyyttäjä sanoo, että tämänkaltaisissa jutuissa ongelmana on luotettavasti selvittää sivujen tekijä esimerkiksi silloin jos palvelin on ulkomailla.

Helsingin Sanomat
hs.online@sanoma.fi
-------------------

Motiivi pääministeri Matti Vanhasen, presidentti Tarja Halosen, kansanedustaja Oras Tynkkysen, Ylen, tuomari Anja Aulomaan, syyttäjien Ulf Reimersin, Jouko Nurmisen ymv:ien yhteistyölle lienee neuvostoaikojen ihailu ja yhteinen ns. kyseenalainen hyvä ja aluemiehitystemme peittelytavoitteet:

........
Ohessa myös ansiokas sivusto aluepalautuksiamme vaatien http://www.aluepalautus.net
--------------------
Päivän päätteeksi palautteeni Paavo Väyryselle blogiinsa, sekä osittain sama viesti Kari Uotille:) blogiinsa:

Kepulaiset käyvät kuumina

29.9.2006 Matti Vanhanen nyyhki julkisesti Nelosen uutissa kunniansa perään samoin kuin kevättalvella pillunpuutteessaan tekstiviestiensä jäljiltä

KRP on laitettu asialle kepuloisten kunnian perään. Saako nauraa;)?

Kari Uotille terveisiä Tampereelta 30.9.2006 oheiseen blogiinsa: http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Minulla on kokemusta kepuloisten vainoista jo yli 10 v. takaa jolloin pudotin Paavo Väyrysen presidentinvaalien 1:ltä kierrokselta. http://paavovayrynen.blogspot.com/ kertoo tarkemmin lehtileikkeiden kera ko. ajasta. Ko. tapahtuman jälkeen oli jos jonkilaista jäynää kepuloisten taholta Markku Laukkasta ja Suomenmaa-lehteä myöden.

Tarkennuksena: Kiistän olevani kylähullu, muuten kyllä yhdyn kritiikkiisi ; )

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi miehitettyjen alueiden palautus yhteinen asiamme? ;)

Ohessa lopuksi Kari Uotin mietteitä aiheesta mihin annoin ylläolevan palautteen:

"30.9.2006

Pääministeri menetti harkintakykynsä

KRP on keväällä ryhtynyt tutkimaan valtiojohtoon kohdistuvaa ilkeämielistä kirjoittelua netissä. Asiassa on tehty oikeusapupyyntöjä ulkomaita myöten, juttuun on määrätty syyttäjä valtakunnansyyttäjän virastosta. Mitä ihmeellistä tässä sitten on?

On aivan omituista ja arveluttavaa, että poliisi aloittaa esitutkinnan asianomistajarikoksesta, tässä tapauksessa ilmeisesti kunnianloukkauksesta, ilman, että asianomistaja tällaista vaatii. Poliisi potkii valtuuksiaan taas laajemmalle. Lakia käytetään urinaarina.

Hulluinta asiassa on, että pääministeri on lähtenyt tähän mukaan antamalla "käyttää nimeään", kuten hän asian ilmaisee. Hän ei kuitenkaan ole tehnyt lopullista päätöstä siitä vaatiiko hän rangaistusta, kunhan käyttää valtion resursseja tällaiseen näppiharjoitukseen.

Mitenkähän tutkinnassa oleva ilkeämielisyys on pääministeriä vaivannut. Onko hän törmännyt kirjoitukseen netissä surfatessaan? Onko hänelle aiheutunut tästä sellaista mielipahaa, joka ylittäisi rikoksen tunnusmerkistön? Tuskin, kuten hän itse toteaa, nyt on päätetty tehdä esimerkki "keissi". Voin kokemuksesta sanoa, että kun valtio ryhtyy teettämään tällaisia esimerkki keissejä, vastaajan oikeusturva tässä maassa on aika köykäinen.

Laki määrää: kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä - paljon saa pääministeriä pilkata, että tämä raja ylittyy.

Tässä näyttää olevan menossa kepulainen median suitsimiskampanja, jonka ensimmäinen uhri oli IS:n päätoimittaja Pietilä ja seuraava joku tamperelainen kylähullu. Meininki on kuin Venäjällä, mutta se ei ole mitään uutta.

Poliisi on vasikoinut vakiintuneen tapansa mukaan salaisen asian luottotoimittaja Lehtiselle, joka otti asia esille pääministerin kanssa. Samainen toimittaja on se, joka hyökkäsi aikanaan Rusin kimppuun lentoasemalla syyttäen tätä vakoojaksi. Lehtisestä on tehty sytytin valtion häpeäpommiin.

Poliisilla olisi tärkeämpääkin tekemistä, voisivat tutkia, onko pääministeri yhdessä presidentin kanssa huolehtineet virkavelvoitteistaan Suomea sitovien ihmisoikeussopimusten toteuttamisessa. Suomi ottaa turpaansa ihmisoikeustuomioistuimessa kiihtyvään tahtiin. Tarttis varmaan saattaa järjestelmä täällä lailliselle tolalle.

There is no God - no Law, and we have a prime minister worth ..."

12:11 PM  
Blogger Yle Yleisradion Stasi- ja KGB-loiset vaivoinamme said...

Yle julkaissut kaikelle kansalle Neekerisuukko-ohjelman

http://www.blogger.com/profile/17072702 mihin kaivataan palautetta

Yle on hoitanut Puna-armeijan tehtäviä vuodesta 1944 - tähän tulee nyt muutos:

Ylen KGB-FSB-linjassa on muutoksia lepakko- eli lesbo ja homo-ohjelmia, kuten myös neekeriseksiä synkimpään yöaikaan, mulattien persepanoja, neekereitä valkoisia naisia raiskaamassa, kannibaalifestarit Helsingin Kaisaniemen puistoassa jne on tulossa

http://www.blogger.com/profile/17072702 Kiitoksia Ylelle - oheiseen sivustoon kaivataan Ylen johdossa palautetta kautta linjan - kiitos

- Kyllä nyt pitäisi monikultturististen mulattien, neekerien, lesbojen, vähemmistövaltuutettujen, somalien, valtakunnansyyttäjien, sekä rantojemme kestojuoppojen ilman tv-lupaa ja tv:tä olla tyytyväisiä

Tuonne sivustolle saavat kaikki laittaa viestejään mukaanlukien valehtelevat neekerit, somalit, murhamiehet, tamperelainen Seppo Lehto http://seppo-lehto.blogspot.com ja monet muut mukaanluettuna ryssäläiset vihamiehensä ; )

Muistettakoon, että myös tunnetut neekereitä inhoavat demarit kuten Paavo Lipponen, Antti Kalliomäki, Pia Viitanen jne. sekä demaritason Turkin EU-jäsenyyttä vastustavat kuten demareiden Petja Jäppinen ja Nesrin Can-Kurtakko joka lataa täyttä asiaa tussutteluista ja Turkin EU-jäsenyyden vastustamisesta sekä armenialaisten kansanmurhan tunnustamisesta http://nesrin-can-kurtakko.blogspot.com/ Ydinasiaa Turkin
EU-jäsenyyden torpedoinnista ja neekeröinneistä, mikä on saatava loppumaan ennenkuin suomalainen / lappilainen / hurrien/ mustalaisten tmv:ien puukko uppoaa haisevaan neekeriin, joita on tänne otettu suomalaisia puukottelemaan ja raiskaamaan

2:04 PM  
Blogger Valtioneuvosto vaihtoon ja Isänmaan Asialla: Suomi suomalaisille erilaisten maatamme raunioittavien kommarikepulirkpkokkarihorojen sijaan. Kestävää kehitystä profeettanne Lehto Tampereelta johdattaa said...

Tärkeä tiedotus Tampereen Vihreiden ex-hallituksen jäsenen ja useissa vaaleissa ehdolla olleen julkisuuden henkilö norsunluurannikkolainen Sylvain Kipre-asiassa
------------------------
Tiedoksi palstaa seuraaville:

Tänään 12.1.2007 olen saanut haastemieheltä tiedon, että Sylvain Kipre on Englannissa "työssä". Seuraavaksi pyrimme haastamaan laittomilla uhkauksilla ja päällekarkauksilla Seppo Lehdon henkeä uhanneen Sylvain Kipren sieltä.
Asiassa ei siis vielä ole määrätty käsittelypäivää.

Asian diaarinumero on R 06/5135 ja sitä käsittelee siis osasto 28

6:39 AM  
Blogger Pictures of muhammed cartoon contest said...

Karikatyyrikisa alkanut

http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com

More prophet Muhammed caricatyres from this blog

http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com

Take part to anti prophet pedofile Muhammed caricatyre contest in Finland

There are good eatable pig prices for winners;)

Finn people think that all muslims fuck alike prophet Muhammed with pigs. Is it true?

Olemme sananvapauden rajoja tutkiva yhteisö. Siksi julkaisemme e-mailiimme tulleet pilakuvat mm. profeetta Muhammedista.

Karikatyyrikisa on yhdenvertainen kaikille olit sitten neekeri, somali, suomalainen, valtionsyyttäjä, lehtineekeri tai koululainen Tervetuloa profeetta Muhammed pilakuvakisaan.

Tämä blogi on luvattu linkittää eteenpäin

http://muhammed-cartoon-contest.blogspot.com

sivustolle.

Joten siellä lisää asiaa;) Let`s hope so;)

Greetings from Finland http://mika-illman.blogspot.com
ja

http://thors-astrid.blogspot.com

Neekerit palautettava Afrikkaan kuten muutkin musulmaanit sinne mistä ovat tulleetkin

12:49 PM  

Post a Comment

<< Home